2019-08-21 05:30Pressmeddelande

Östarpsdagen avslutar sommarsäsongen på Kulturens Östarp

Foto: Viveca Ohlsson/KulturenFoto: Viveca Ohlsson/Kulturen

Söndagen den 25 augusti avslutar vi sommarsäsongen på Kulturens Östarp med visningar av hantverk av olika slag, visning av Gamlegård, barnaktiviteter, pyssel, växtförsäljning med mera. Passar hela familjen! 

Hela programmet för Östarpsdagen hittar du i bifogad pdf och i vårt kalendarium på www.kulturen.com/program

På Kulturens Östarp kan du uppleva en lantbruksmiljö från 1800-talets mitt, med byggnader, djur och trädgård i ett gammalt kulturlandskap. Här finns den fyrlängade korsvirkesgården Gamlegård, som är öppen för besökare under sommarsäsongen. Även under andra delar av året kan du promenera på området och äta på Östarps gästgivaregård

Evenemang: Östarpsdagen

Plats: Kulturens Östarp, Kulturens friluftsmuseum som ligger mellan Veberöd och Blentarp i Sjöbo kommun. Besöksadress: Gamla Lundavägen 2481-79, 275 62 Blentarp.

Program: se bifogad pdf

Datum och tid: Söndagen den 25 augusti 2019 kl 11–16

Pressbilder: Bifogas, se nedan. För att ladda ner en bild högupplöst, klicka upp den och klicka sedan på knappen "ladda ner". 

Kontakt:
Therese Bygge, programarrangör, therese.bygge@kulturen.com, 046-35 04 52Om Kulturen i Lund

Kulturen är en ideell förening med museer och friluftsmuseer i fem skånska kommuner. Huvuddelen av den publika verksamheten utförs på Kulturen i Lund. Vi arbetar med pedagogik och vi utför vetenskaplig verksamhet inom hela det kulturhistoriska fältet. Vi genomför också arkeologiska uppdrag och uppdrag inom bebyggelseantikvarisk verksamhet.


Kontaktpersoner

Maria Bohlin
Kommunikatör
Maria Bohlin

Relaterad media