2015-12-04 12:32Pressmeddelande

Rättelse till pressmeddelandet "Ensamkommande flyktingbarn får uppleva svenska jultraditioner på Kulturen"

null

På grund av en krock med museets dokumentationsarbete måste vi dra tillbaka inbjudan till journalister för deltagande vid vår visning för ensamkommande flyktingbarn den 8 december. Om ni är intresserade av att veta mer om projektet är ni fortfarande välkomna att höra av er till oss! 

Här kan du läsa pressmeddelandet vi skickade tidigare idag: 
Ensamkommande flyktingbarn får uppleva svenska jultraditioner på Kulturen

För mer information: 

Annika Mandahl, utställningspedagog, 046-35 04 39, annika.mandahl@kulturen.com

Maria Bohlin, informatör, 046-35 04 47, maria.bohlin@kulturen.com

Kulturen är två kvarter i centrala Lund fyllda av kulturhistoriska hus och trädgårdsmiljöer som du kan besöka. Stig in i våra hus och upplev livet i staden och på landet, från medeltiden och fram till 1930-talet. Du kan också välja bland ett tjugotal utställningar – från folkkonst till modern design, från medeltidens historia till samtiden, från lokal kultur till världskultur.  Dessutom har vi programverksamhet för alla åldrar. Verksamheten drivs sedan 1882 av en ideell förening, med verksamhetsbidrag från Lunds kommun och Region Skåne. Förutom friluftsmuseet i Lund har Kulturen även flera andra besöksmål, t ex Kulturens Östarp, Tegnérmuseet och Hökeriet.


Om Kulturen i Lund

Kulturen är en ideell förening som förvaltar ett antal museer och friluftsmuseer på ett flertal platser i Skåne. Huvuddelen av verksamheten bedrivs på Kulturen i Lund.


Kontaktpersoner

Maria Bohlin
Kommunikatör
Maria Bohlin
Johan Hofvendahl
Kommunikationsansvarig
Johan Hofvendahl