2012-04-03 09:26Pressmeddelande

Pressträff idag om ny musikfestival i Lund

null

En helg i maj går en helt ny musikfestival i Lund av stapeln. Tolv artister kommer att spela under tolv timmar och det blir både nya lovande artister och storheter från tiden då Lund var Popstad Lund. Huvudarrangören Rocknrollklubben bjuder in till pressträff på Kulturen i dag tisdagen den 3 april kl 13.30.

På pressträffen presenteras festivalen samt de artister som kommer att medverka. Några av artisterna finns på plats tillsammans med arrangörerna från Rocknrollklubben Lund. Vi bjuder på tilltugg, dryck och musikuppträdande på Kulturen.

Popstadsfestivalen 2012 arrangeras av Rocknrollklubben i samarbete med Kulturen och Kulturkrogen samt med bidrag från Lunds kommun.

För mer information:
Magdalena Väpnargård, projektledare från Rocknrollklubben, tel 0706-89 88 90
Emma Malmström, programchef på Kulturen, tel 046-35 04 54
Erik Roman, pressansvarig på Kulturen, 046-35 04 47

Kulturen är en kulturhistorisk oas mitt i Lund med hus från olika tider, från land och stad. Verksamheten utgår från stora museisamlingar av såväl sydsvenskt material som världskultur. I drygt trettio kulturhistoriska byggnader visas utställningar om kulturhistoria, hantverk, konst och design. Här kan besökare ta del av en unik värld med program, traditionsfirande, restaurang och en fin lekplats. Verksamheten omfattar även arkeologi, byggnadsvård och annan uppdragsverksamhet. Kulturen är en ideell förening där alla kan bli medlemmar!


Om Kulturen i Lund

Kulturen är en ideell förening som förvaltar ett antal museer och friluftsmuseer på ett flertal platser i Skåne. Huvuddelen av verksamheten bedrivs på Kulturen i Lund.


Kontaktpersoner

Maria Bohlin
Kommunikatör
Maria Bohlin
Johan Hofvendahl
Kommunikationsansvarig
Johan Hofvendahl