2012-09-03 10:05Pressmeddelande

Kulturens höstprogram

null

Kulturens höstprogram är här med aktiviteter för alla åldrar. Det blir trolleriföreställning, spökkväll, visningar, byggnadshantverk, höstmarknad på Östarp, besök hos Professor Thomander, konstkväll, folktro och myter, skrivarkurs eller varför inte prova på att bli popstjärna för en dag. Välkomna till Kulturen i höst!

Ladda ner Kulturens höstprogram här nedan. Senaste information om allt som händer på Kulturen hittar du på   kulturen.com.

Öppettider: tisdag till söndag kl 12-16.
Entré: 90 kr, 60 kr för pensionärer, 45 kr för studenter. Medlemmar, barn och unga under 19 år har fri entré.

För mer information:
Johanna Lisberg-Jensen, programansvarig, tel 046-35 04 30, johanna.lisbergjensen@kulturen.com
Erik Roman, pressansvarig, tel 046-35 04 47, erik.roman@kulturen.com

Kulturen är en kulturhistorisk oas mitt i Lund med hus från olika tider, från land och stad. Verksamheten utgår från stora museisamlingar av såväl sydsvenskt material som världskultur. I drygt trettio kulturhistoriska byggnader visas utställningar om kulturhistoria, hantverk, konst och design. Här kan besökare ta del av en unik värld med program, traditionsfirande, restaurang och en fin lekplats. Verksamheten omfattar även arkeologi, byggnadsvård och annan uppdragsverksamhet. Kulturen är en ideell förening där alla kan bli medlemmar!


Om Kulturen i Lund

Kulturen är en ideell förening som förvaltar ett antal museer och friluftsmuseer på ett flertal platser i Skåne. Huvuddelen av verksamheten bedrivs på Kulturen i Lund.


Kontaktpersoner

Maria Bohlin
Kommunikatör
Maria Bohlin