2011-07-28 09:49Pressmeddelande

Behrang Miri gästar sommarens sista allsång för barn

null

På lördag är det dags för sista omgången av allsång för barn på Kulturen. Denna gång gästas allsången av mångsysslaren Behrang Miri. Som musiker och rappare vill han alltid förmedla budskap och utmana. Han brinner för att kämpa mot orättvisa och är inte rädd för att göra ett ställningstagande med sin musik. Allsången leds som vanligt av den tidigare Bolibompaledaren Mia Barlöv.

Behrang Miri är inte bara rappare utan även känd som debattör, krönikör, pedagog och skådespelare. Framförallt när det gäller integratonsfrågor har Behrang Miri blivit en viktig opinionsbildare. Läs mer om Behrang Miri i bifogad pressinformation från artisten nedan.

Samtliga allsångstillfällen och gästartister:
9/7   SjörövarMange & Katta Pirat
16/7 Jojje Wadenius
23/7 Sousou och Maher Cissoko
30/7 Behrang Miri

Allsång för barn pågår kl 15-16 och är gratis för medlemmar, barn och unga upp till 19 år! 
Entré för medföljande vuxen 60 kr, pensionär 40 kr.
Mer information finns på www.kulturen.com

Programmet är en del av SommarLund som arrangeras av Lunds kommun.

För mer information:
Emma Malmström, programchef, tfn 046 35 04 54

Kulturen är en kulturhistorisk oas mitt i Lund med hus från olika tider, från land och stad. Verksamheten utgår från stora museisamlingar och i drygt trettio kulturhistoriska byggnader visas utställningar om kulturhistoria, hantverk, konst och design. Här kan alla ta del av en magisk värld med program, traditionsfirande, restaurang och en fin lekplats. Verksamheten omfattar även arkeologi, byggnadsvård och annan uppdragsverksamhet. Kulturen är en ideell förening där alla kan bli medlemmar!


Om Kulturen i Lund

Kulturen är en ideell förening som förvaltar ett antal museer och friluftsmuseer på ett flertal platser i Skåne. Huvuddelen av verksamheten bedrivs på Kulturen i Lund.


Kontaktpersoner

Maria Bohlin
Kommunikatör
Maria Bohlin