2012-08-01 01:00Pressmeddelande

Allsång för barn - Snälla Sjörövare

null

Sommarens andra allsång för barn på Kulturen leds av SjörövarMange och Katta Pirat lördagen den 4 augusti. Det blir sånger som är lätta att sjunga med i och roliga rörelser till. 

Redan förra sommaren gästade sjörövarna Kulturen och ledde allsång, och nu är det dags igen. Den här gången har de med sig den sprillans nya skivan Aj, aj kapten! och de bjuder förstås på smakprov från skivan. Den finns också till försäljning efter konserten. 

Sjörövaren och Piraten heter egentligen Magnus Ekwall och Cathrine Hansson Flink. Mer info hittar man på deras hemsida sjorovarmange.se.

Tid: Lördag 4 augusti kl 15-16
Plats: Kulturen, Tegnérplatsen i Lund
Pris: Fri entré för barn, unga upp till 19 år och Kulturens medlemmar. Vuxna 60 kr från kl 13.00.

Evenemanget är en del av SommarLund, Lunds kommuns sommarsatsning. 

Kommande allsångstillfälle: 
Lördag 11 augusti kl 15-16 - Fröknarna Klack 

För mer information:
Magnus Ekwall (SjörövarMange):
mange@sjorovarmange.se, 0735-05 57 83

Johanna Lisberg Jensen, programarrangör Kulturen:
johanna.lisbergjensen@kulturen.com, 046-35 04 30

Maria Bohlin, informatör Kulturen:
maria.bohlin@kulturen.com, 046-35 04 29

Kulturen är en kulturhistorisk oas mitt i Lund med hus från olika tider, från land och stad. Verksamheten utgår från stora museisamlingar av såväl sydsvenskt material som världskultur. I drygt trettio kulturhistoriska byggnader visas utställningar om kulturhistoria, hantverk, konst och design. Här kan besökare ta del av en unik värld med program, traditionsfirande, restaurang och en fin lekplats. Verksamheten omfattar även arkeologi, byggnadsvård och annan uppdragsverksamhet. Kulturen är en ideell förening där alla kan bli medlemmar!


Om Kulturen i Lund

Kulturen är en ideell förening som förvaltar ett antal museer och friluftsmuseer på ett flertal platser i Skåne. Huvuddelen av verksamheten bedrivs på Kulturen i Lund.


Kontaktpersoner

Maria Bohlin
Kommunikatör
Maria Bohlin