2012-07-25 01:00Pressmeddelande

Allsång för barn - Sara Edwardsson

null

På lördag drar vi igång sommarens första Allsång för barn på Kulturen. Sara Edwardsson, känd från olika barnprogram på tv, leder allsången. Hon kommer också att sjunga låtar från sin nya barnskiva.  

Kända allsånger för barn i nya arr blandas upp med musiken från Sara Edwardssons nya skiva "Dansbarn" när det blir allsång för barn på vår utescen. Vi hoppas att både föräldrar och barn ska ha lika kul som på förra årets allsånger på Kulturen!

Sara Edwardsson började jobba med tv av en slump 1996, och det ledde till andra saker inom barnkultur - teater, mer tv, manusförfattande, musik, dubbning och en hel del annat. Hon har bland annat varit Supersnällasilversara i Julkalendern "Superhjältehjul", programledare i Bolibompa och programledare i allsångsprogrammet Flygande mattan i SVT. I oktober 2012 är det premiär för "Nattens hjältar", hennes senaste projekt på SVT. Under sommaren är hon ute på allsångsturné, och naturligtvis stannar hon till på Kulturen i Lund!

Tid: Lördag 28 juli kl 15-16
Plats: Kulturen, Tegnérplatsen i Lund
Pris: Fri entré för barn, unga upp till 19 år och medlemmar. Vuxna 60 kr.

Evenemanget är en del av SommarLund, Lunds kommuns sommarsatsning. 

Pressbilder och mer info om Sara Edwardsson finns på saraedwardsson.se

Kommande allsångstillfällen: 
Lördag 4 augusti kl 15-16 - SjörövarMange och Katta Pirat
Lördag 11 augusti kl 15-16 - Fröknarna Klack 

För mer information:
Sara Edwardsson: 0707-14 26 93

Johanna Lisberg Jensen, programarrangör Kulturen: johanna.lisbergjensen@kulturen.com, 046-35 04 30

Maria Bohlin, informatör Kulturen:  maria.bohlin@kulturen.com, 046-35 04 29


Kulturen är en kulturhistorisk oas mitt i Lund med hus från olika tider, från land och stad. Verksamheten utgår från stora museisamlingar av såväl sydsvenskt material som världskultur. I drygt trettio kulturhistoriska byggnader visas utställningar om kulturhistoria, hantverk, konst och design. Här kan besökare ta del av en unik värld med program, traditionsfirande, restaurang och en fin lekplats. Verksamheten omfattar även arkeologi, byggnadsvård och annan uppdragsverksamhet. Kulturen är en ideell förening där alla kan bli medlemmar!


Om Kulturen i Lund

Kulturen är en ideell förening som förvaltar ett antal museer och friluftsmuseer på ett flertal platser i Skåne. Huvuddelen av verksamheten bedrivs på Kulturen i Lund.


Kontaktpersoner

Maria Bohlin
Kommunikatör
Maria Bohlin