2011-02-14 13:21Pressmeddelande

Alla hjärtans dag även för Kulturens mur!

null

I dag, på alla hjärtans dag, har någon utsmyckat museets mur med ett kärleksbudskap i lego. Muren är gammal och full med håligheter. Detta har personen omsorsfullt utnyttjat och skrivit "Anna [hjärta] Fredrik" med legobitar som sedan passats in i själva muren. Vackert och kärleksfullt!

Kulturen fick besked om denna utsmyckning via ett mail på morgonen från utsmyckaren som även meddelade att hon självklart tar bort legot om så önskas. Men vi på Kulturen är bara stolta över att få bidra med en plats för kärleksbudskap.

För mer information:

Erik Roman, pressansvarig, 046 35 04 47

Kulturen är en kulturhistorisk oas mitt i Lund med hus från olika tider, från land och stad. Verksamheten utgår från stora museisamlingar och i drygt trettio kulturhistoriska byggnader visas utställningar om kulturhistoria, hantverk, konst och design. Här kan besökare ta del av en magisk värld med program, traditionsfirande, restaurang och en fin lekplats. Verksamheten omfattar även arkeologi, byggnadsvård och annan uppdragsverksamhet.


Om Kulturen i Lund

Kulturen är en ideell förening som förvaltar ett antal museer och friluftsmuseer på ett flertal platser i Skåne. Huvuddelen av verksamheten bedrivs på Kulturen i Lund.


Kontaktpersoner

Maria Bohlin
Kommunikatör
Maria Bohlin